W dużej misce wymieszać 4 łyżki oliwy, łyżkę octu balsamicznego oraz 2 łyżki śmietany. Doprawić solą i pieprzem oraz curry. Dobrze wymieszać i dodać pokrojone mięso. Ponownie wymieszać i odstawić na min.30 min.
Na dużej patelni rozpuścić masło i wrzucić marchewkę oraz pieczarki. Podsmażamy mieszając przez kilka minut, a następnie zawartość patelni przelewamy do miski.
Na patelnię wlewamy 2 łyżki oliwy i wrzucamy mięso oraz tofu. Podsmażamy mieszając przez ok 10 min. W tym czasie przygotowujemy makaron wedle instrukcji.
W małej miseczce łączymy 4 łyżki oliwy, 2 łyżki sosu ostrygowego, 2 łyżki śmietany sól i pieprz oraz posiekaną pietruszkę.
Podsmażamy mieszając na średnim ogniu i dodajemy makaron udon.